POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administratorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este onorarea comenzilor, reclama-marketing-publicitate si realizarea de statistici proprii necesare dezvoltarii serviciilor oferite. Prin completarea datelor cu caracter personal in formularul de creare de cont si/sau de comanda cumparatorul accepta neconditionat ca datele sale sa fie incluse in baza de date a administratorului si isi exprima acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre administrator. Totodata, cumparatorul isi da acordul expres si neechivoc ca date personale sa poate fi transmise (cedate) de catre administrator unei alte persoane din tara sau strainatate. Informatiile inregistrate vor putea fi transmise si furnizorilor administratorului si companiilor de curierat. De asemenea, datele cumparatorului vor putea fi transmise si autoritatilor in drept in scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificare in baza prevederilor legale. Administratorul colecteaza, de la clientii sai date cu caracter personal (nume si prenume, seria si numarul cartii de identitate, e-mail, numar de telefon, adresa si alte date pentru facturare) numai daca sunt furnizate in mod voluntar. Refuzul furnizarii acestora determina imposibilitatea crearii contului si procesarii comenzilor transmise online pe BURSADEANVELOPE.RO. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul firmei. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt inexacte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Informatiile privitoare la cardurile bancare utilizate pentru plata online a produselor comandate nu sunt transferate sau stocate, în niciun moment, pe serverele administratorului sau pe cele ale Romcard SA. În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa și Mastercard, datele legate de cardul cumparatorului sunt introduse direct în sistemele Visa sau Mastercard, iar în cazul în care cardul a fost emis de catre o banca certificata în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea în sistem (introducerea unui cod si a unei parole cunoscute doar de cumparator). Orice încercare de accesare a datelor cu caracter personal ale altui untilizator sau modificarea continutului site-ului BURSADEANVELOPE.RO. sau afectare functionarii sau performantelor serverului pe care este gazduit site-ul va fi considerată ca fiind o actiune intentionata de prejudiciere a administratorului si de compromitere a actinitătii sale, situatie in care se vor demara toate demersurile legale pentru tragerea la raspuundere penala a celui vinovat si angajarea raspunderii civile pentru paguba cauzata.

TYRE BRANDS

Compare